Om Tibergs Møbler

Vores passion

Vores hjerter banker for godt design, og vores drivkraft ligger i at tilbyde et unikt udvalg og samtidig give merværdi i form af viden, følelse og tilgængelighed. Vi er også udpræget frihedselskere, der er utroligt omhyggelige med alle vores indkøb, for at kunne tilbyde stor valgfrihed i både stort og småt. Vi hæver hele tiden barren for vores mål og bliver aldrig trætte i vores bestræbelse på at øge oplevelsen ved hver kontakt med os. Visionen er at have noget, der passer til alle, for alle rum. Det er det, som ifølge os er godt design.

Vores sortiment

Oplev vores brede sortiment, når og hvor det passer dig bedst. Vores butik på 3.000 m2 i centrum af Göteborg er åben næsten alle dage i løbet af året. Lysindfaldet er fantastisk, og hver afdeling har sin helt egen unikke følelse. At vi desuden ligger i den centrale bydel Majorna, med en naturlig kunstpuls og interesse for design, gør det endnu bedre.

Hvis du hellere vil handle og få inspiration hjemmefra, findes vores sortiment også på vores webshop, som er åben døgnet rundt. Konceptet er det samme: At tilbyde møbler og indretning fra mange forskellige mærker, kendte og ukendte, og give tips og inspiration på den måde, du ønsker, hvad enten det er i butik, webshop, sociale medier, katalog eller nyhedsbrev.

Vores historie

Virksomheden blev grundlagt allerede i 1923 af Johan Tiberg. Siden da har vi set trends komme og gå. Og så komme igen. Vi har set nye klassikere blive skabt, og vi har set udødelig design overleve årtier uden nogensinde at gå af mode.

Levende kvalitet & personligt engagement var kerneværdier for Johan Tiberg, da han købte trærene møbler fra lokale snedkere, som blev bejdset og solgt i butikken på Bangatan 19, Gøteborg, Sverige. Disse nøgleord er virksomhedens kerneværdier endnu i dag. Butikken ligger stadig på samme adresse, men er siden da blevet udvidet og renoveret for at rumme dagens brede sortiment, og vi har tilføjet endnu flere værdier, såsom øget tilgængelighed, udvidet sortiment og meget mere.

Vores historie slutter dog ikke her. Viljen til at udvikle sig og se nye møbler og løsninger tage form er vores drivkraft, nu som dengang.

Velkommen til os!

Olivia

Jenny

Christina

Michael

Lasse

Hedvig

Pernilla

Lena H

Lena K

Frida

Anna

Peter

David