Vidunderlig Fåreskinds lænestole

Kravl op i en stol med varmende fåreskind

Lammeskindsstolen er en klassisk møbel, der øger hyggefaktoren i hjemmet. Stolen skaber ikke bare en ekstra siddeplads i hjemmet, men også et hyggeligt og indbydende indtryk. Her kan du slå dig ned efter en lang dag og lade både krop og sind slappe af.

Vi hos Tibergs Møbler tilbyder et stort udvalg af fåreskinds lænestole i høj kvalitet, fra blandt andet Bröderna Anderssons og Swedese.

Forskellige typer af fåreskinds lænestole

Fåreskinds lænestole findes i forskellige varianter med forskellige funktioner. Uanset om du ønsker en klassisk stol med fire ben eller en smart funktionsstol, tilbyder vi noget for dig. Find din favorit blandt vores brede udvalg af stole i lammeskind!

Lænestole med justerbar ryg

En lænestole med justerbar ryg gør det nemt at tilpasse stolen efter din krop og sindstilstand. Læn dig tilbage, når du har brug for hvile, og ret ryggen op, når du føler dig klar til at møde dagen. En funktionsstol er ofte meget nem at justere med lettilgængelige spaker ved stolens sæde. Focus stol fra Bröderna Anderssons er blevet en populær siddeplads med justerbar ryg og gyngemekanisme.

Lænestole med vippe- eller gyngemekanisme

En stol med vippe- eller gyngemekanisme hjælper dig med at slappe af. Gyng let frem og tilbage for at mærke, hvordan roen spreder sig i kroppen. Den bløde sæde skaber desuden en tryg og omsluttende følelse. Chic stol fra Bröderna Anderssons er en lille lammeskindsstol med gyngemekanisme. Stolen fås i forskellige farver efter dine ønsker.

Lænestole med drejefod

Hvis du ønsker en fleksibel siddeplads i lammeskind, er en stol med drejefod det oplagte valg. Drej rundt for at udvide dine horisonter! Air stol fra Conform er en skøn drejefodsstol med fantastisk komfort.

Der er selvfølgelig flere andre typer af fåreskindslænestole: som for eksempel gyngestol, liggestol og lænestol med indbygget fodskammel.

Tips! Mange lænestole kan vælges med fåreskind, selvom muligheden ikke findes på vores hjemmeside. Kontakt os venligst, hvis du er i tvivl om en bestemt lænestol kan bestilles med fåreskindsbetræk.

Fåreskind lænestol - Lamino fra Swedese - tibergsmobler.dk

Populære fåreskindslænestole

Vi tilbyder en række forskellige fåreskindslænestole, der er blevet rigtige favoritter. 

Lamino lænestol er en ægte designklassiker i fåreskind fra Swedese. Lænestolen findes i flere forskellige udgaver, men er særligt populær med gråt fåreskind, Scandinavian Grey, og træ i olieret eg. Lamino er elegant, let at placere og passer ind i mange forskellige typer af hjem og indretningsstile. Lænestolen bidrager til at skabe et hjem i klassisk skandinavisk stil. Vælg blandt et bredt udvalg af fåreskindsfarver og træmaterialer for at designe Lamino efter dine ønsker. 

Delta er en serie af lænestole fra Brunstad, der findes i forskellige udgaver. Lænestolene har lignende funktioner, men forskellige benalternativer. Her er det lænestolens navn, der styrer underdelen. For eksempel har Delta Motion en drejefod, Delta Comfort er en gyngestol og Delta Adventure har klassiske lænestolsben og let afrundede armlæn. Seriens brede udvalg gør, at alle kan finde deres favoritlænestol i fåreskind.

Easy fåreskind lænestol fra Conform fås i flere forskellige farver. Lænestolen har et trinløst, justerbart rygstøtte, der giver dig maksimal komfort til enhver lejlighed.

Fåreskind lænestol - Easy fra Confrom - tibergsmobler.dk

 

Fåreskind – et fantastisk materiale

Fåreskind er et klassisk materiale, der aldrig går af mode. Skindet skaber en høj komfort og bidrager til, at lænestolen føles blødere. Nogle af fåreskindets naturlige egenskaber er:

  • Det er varmt om vinteren og køligt om sommeren

  • Det er naturligt smudsafvisende

  • Det er flammehæmmende

  • Det er let at vedligeholde

  • Det er slidstærkt, hvilket gør, at det bevarer sin gode kvalitet år efter år

  • Det har god farveægthed

Husk! – Fåreskind er et naturmateriale, hvilket gør, at hvert skind er unikt. Nuance og krøllethed kan derfor variere fra fåreskind til fåreskind.

Køb en skammel til din lænestol

Suppler din fåreskindslænestol med en tilhørende skammel for øget komfort. Vi anbefaler altid at købe lænestol og fodskammel samtidig for at minimere risikoen for nuanceforskelle.  

Pas på din fåreskindslænestol

Fåreskindslænestolen bevarer sin høje kvalitet længere, hvis du passer godt på den. Læs mere om, hvordan du passer på din fåreskindslænestol under vores vedligeholdelsesråd.