UDSALG - Spiseborde og stole på kampagne

Filter
Sortere

Aktuelle kampagner og tilbud på spisegrupper

 Her forbereder vi os på kommende kampagner for spisegrupper.

 

   

Designede spisegrupper på kampagne

Hos Tibergs Möbler finder du et bredt udvalg af spisegrupper på tilbud. Opdag en række designet spiseborde og stole i forskellige former og udførelser. Her kan du finde spisegrupper med fire stole eller spisegrupper med seks stole på tilbud - vælg selv, hvordan du vil indrette din spisestue. Udforsk vores samlede udvalg af runde, ovale og rektangulære spiseborde. Match dit spisebord med den ønskede stolmodel. Vælg mellem armlænsstole, barstole og stole med polstret sæde.

Vi tilbyder designet spisegrupper, hvor du kan føle dig godt tilpas i lang tid, og hvor du selv har mulighed for at træffe dine egne designvalg. Ønsker du en ægte designklassiker? Hos os finder du blandt andet Superellipse-spisebordet fra Bruno Mathsson, en tidløs klassiker, der holder i mange år.

Du kan være tryg ved dit køb hos os. Vi tilbyder prisgaranti på hele vores sortiment. Ønsker du at få dit spisebord leveret hjem? Vi tilbyder gratis levering til dig (vid køp øver 3.990 kr) - nemt og bekvemt.

Plads til alle omkring spisebordet

Hvad er et hjem uden en spiseplads med stole og borde? Det er omkring spisebordet, at vi deler livets små dagligdags begivenheder. Uanset om du har brug for et udtræksbord til det lille køkken eller har behov for et stort spisebord med tillægsplader, har vi noget for dig. Store, små, runde, med eller uden udtræk, eller hvorfor ikke et moderne plankebord? Flere af vores spiseborde kan også designes og tilpasses efter dine behov.

Glem heller ikke vigtigheden af at sidde komfortabelt ved bordet! Har du brug for en smukt polstret og behagelig stol til lange middage? Eller er du på udkig efter en solid og stabil køkkenstol, der kan klare børns pletter? Uanset hvad du søger, finder du flere forskellige muligheder hos os på Tibergs Møbler.

Tibergs Møbler - Din destination for møbler og indretning

Få glæde af flere tilbud og kampagner i løbet af året! Her har vi samlet et væld af forskellige tilbud og kampagner, som String system, Black Friday, Januarudsalg, Easter Sale, Sommerudsalg eller vores store Sofakampagne.

Benyt lejligheden til at få noget nyt til hjemmet til en fantastisk pris. Hold øje med vores kampagneside for ikke at gå glip af, hvad der er aktuelt lige nu.