UDSALG - Spiseborde og stole på kampagne

Filter
Sortere

Aktuelle kampagner og tilbud på spisegrupper

 Her forbereder vi os på kommende kampagner for spisegrupper.

 

   

Designede spisegrupper på kampagne

Hos Tibergs Möbler finder du et bredt udvalg af spisegrupper på tilbud. Opdag en række designet spiseborde og stole i forskellige former og udførelser. Her kan du finde spisegrupper med fire stole eller spisegrupper med seks stole på tilbud - vælg selv, hvordan du vil indrette din spisestue. Udforsk vores samlede udvalg af runde, ovale og rektangulære spiseborde. Match dit spisebord med den ønskede stolmodel. Vælg mellem armlænsstole, barstole og stole med polstret sæde.

Vi tilbyder designet spisegrupper, hvor du kan føle dig godt tilpas i lang tid, og hvor du selv har mulighed for at træffe dine egne designvalg. Ønsker du en ægte designklassiker? Hos os finder du blandt andet Superellipse-spisebordet fra Bruno Mathsson, en tidløs klassiker, der holder i mange år.

Du kan være tryg ved dit køb hos os. Vi tilbyder prisgaranti på hele vores sortiment. Ønsker du at få dit spisebord leveret hjem? Vi tilbyder gratis levering til dig (vid køp øver 3.990 kr) - nemt og bekvemt.

Plads til alle omkring spisebordet

Hvad er et hjem uden et spiseområde med stole og bord? Det er ved spisebordet, vi deler livets små dagligdags begivenheder. Uanset om du har brug for et kompakt klapbord til et mindre køkken eller et stort spisebord med mulighed for forlængelse, tilbyder vi et bredt udvalg af borde til dit behov. Vælg blandt mange forskellige stilarter – fra små til store, runde til rektangulære, enkle til dem med tillægsplader, eller måske et plankebord? Mange af vores borde kan også designes til netop dine behov.

Glem ikke vigtigheden af at sidde behageligt ved bordet! Har du brug for en behagelig stol til lange middage? Eller søger du efter en robust og holdbar køkkenstol, der kan modstå børnenes spild? Uanset hvad du søger, finder du et stort udvalg af stole til alle smage og behov hos os på Tibergs Møbler.

Tibergs Møbler - Din destination for møbler og indretning

Få glæde af flere tilbud og kampagner i løbet af året! Her har vi samlet et væld af forskellige tilbud og kampagner, som String system, Black Friday, Januarudsalg, Easter Sale, Sommerudsalg eller vores store Sofakampagne.

Benyt lejligheden til at få noget nyt til hjemmet til en fantastisk pris. Hold øje med vores kampagneside for ikke at gå glip af, hvad der er aktuelt lige nu.