Kampagne på String

Filter
Sortere

Designet Stringhylder på kampagne

Her finder du Stringhylder på UDSALG! Hos os på Tibergs Møbler finder du hele sortimentet fra String Pocket til Stringhylder og String System. Du kan vælge og vrage mellem hyldeløsninger, hylder og hele hyldesystemer fra String til kampagnepriser.

Der er uendelige muligheder for opbevaring med String, ikke mindst muligheden for at bygge opbevaringsløsninger tilpasset dig, dit hjem og dine behov. Du kan også justere, montere og demontere din møbel efter dine unikke behov.

Bland forskellige farver og materialer for at skabe en Stringhylde, der passer til dig og dit hjem. Hos os på Tibergs Møbler finder du alle størrelser, materialer og farver, der er tilgængelige. Velkommen til at købe String på kampagne hos os!

Du kan føle dig tryg, når du handler hos os på Tibergs Møbler. Vi tilbyder sikre betalinger med Klarna for din tryghed under betalingen. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi er her for dig! Vi hjælper dig hele vejen, uanset om det er en lille eller stor opgave. Du kan kontakte os via e-mail eller besøge vores butik.

Velkommen hjem til os på Tibergs Møbler!

Aktuelle kampagner og rabatter på Stringhylder

Vi tilbyder i øjeblikket ingen kampagner på String.

Ønsker du at deltage i fremtidige kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for ikke at gå glip af fremtidige rabatter på String. Hold dig opdateret og få muligheden for at købe store dele af Strings sortiment på udsalg, fra den klassiske Stringhylde til en String Pocket eller hele hyldesystemer på udsalg. Det vil du ikke gå glip af!