Inspiration sofasenge

En sofaseng er en fremragende møbel i stuen, gæsteværelset eller teenageværelset. Den passer særligt godt til dig, der har begrænset plads og ikke har plads til både en separat sofa og en seng. Sofasengen er en fleksibel møbel, der skaber en generøs og imødekommende følelse for dine gæster.

Hos os på Tibergs Møbler kan du vælge og vrage blandt et bredt udvalg af forskellige sofasenge af høj kvalitet. De fleste sofaer kan desuden vælges i flere forskellige smukke stoffer og polstringer for personlig tilpasning og høj komfort.

Sofasenge til alle rum og behov

Sofasenge fås i forskellige modeller, størrelser og med forskellige funktioner. Overvej, hvor stor eller lille plads du er begrænset til, og hvad du har brug for. Har du brug for en stor 3-personers sofa med chaiselong, eller er en 2-personers sofa tilstrækkelig? Måske har du kun brug for en ekstra soveplads. I så fald kan en mindre siddeplads som en dagseng eller en sofastol fungere fremragende. Det er vigtigt, når du vælger en sofaseng, at du tager højde for sofaens bredde og sovemål, når sofaen er foldet ud. Nedenfor kan du læse mere om forskellige typer af sofasenge, som vi tilbyder.

Fremadbænkende sovesofa 

En fremadbænkende sovesofa er enkel og smidig at rede op. Sofaen har ofte en bredde på 140-160 centimeter, perfekt til to ekstra sovepladser. Med et enkelt greb omdannes sofaen fra en behagelig siddekomfort om dagen til god søvn om natten. En fremadbænkende sovesofa passer perfekt til dig, der ønsker en sovesofa til hver nat.

Se fremadbænkende sovesofaer →

Længdebænkende sovesofa 

En længdebænkende sofa skaber sovepladser i længderetningen. Sofaen har ofte den fordel, at den optager mindre plads og kan skabe to individuelle sovepladser. En sådan sofa bænkes ofte op ved at fjern rygpuderne og rul en madras ud. I nogle tilfælde har sovesofaen en ekstra seng placeret under sofaen, som trækkes ud efter behov.

Se længdebænkende sovesofaer →

Dagseng 

En dagseng er en alsidig siddeplads, der ofte bruges til afslapning og genopretning. Sengen er særlig elegant, hvis den placeres med masser af plads omkring sig. Dagsengen er let at placere og kan enten placeres som en solitær eller ved siden af en sofagruppe. Fordelen er, at dagsengen kan bruges som en ekstra soveplads efter behov. Alt der behøves for at skabe en indbydende ekstraseng er en plaid og en pude.

Se alle dagsenge

 

Dublexo-baddfatolj-inspiration-baddsoffor-tibergs.jpg

1-pers. sovesofa

En 1-pers. sovesofa er en diskret møbel med fleksibel funktion. Lænestolen passer perfekt i mindre rum, hvor du ønsker en ekstra soveplads. En 1-pers. sovesofa kan desuden kombineres med en valgfri sofa i stue eller soveværelse og omdannes til en behagelig seng om aftenen.

Se alle 1-pers. sovesofa

Sengeskab

En Bed in Box er en diskret seng, der fra forsiden ligner et skab med opbevaring. Finessen med dette skab er, at det kan drejes rundt ved hjælp af hjul. På bagsiden gemmer sig en seng, der er nem at folde ud. Sengen er perfekt som en ekstra seng i gæsteværelse, stue eller kontor.

Se sengeskabe →

En sovesofa med opbevaring er et fremragende valg for dig, der ønsker at opbevare eksempelvis dyner, puder og sengetøj tæt ved hånden. For de modeller, der tilbyder opbevaring, er dette ofte placeret i sovesofaens chaiselong eller som en udtrækkelig skuffe under sofaen.

Sovesofa til hver nat

Hvis du har begrænset plads og har brug for at kombinere sofa og seng, er en sovesofa beregnet til hver nats søvn et fremragende valg. Måske lever du efter princippet om Compact Living, eller du har brug for ekstra sovepladser til gæster i sommerhuset. En sovesofa, der skal bruges hver nat, bør vælges med omhu. Sofaen skal være nem at bruge, når den foldes ud om aftenen og foldes ind om morgenen. Der må gerne være plads til opbevaring i sofaen, hvor sengetøj kan placeres. Selvfølgelig skal sengen også være behagelig at sove i. Kendetegnende for en sovesofa, der bruges hver nat, er omhyggeligt udvalgte mekanismer og polstringsmaterialer i både sofapuder og madras. I vores sortiment tilbyder vi flere forskellige sofaer tilpasset til hver nats søvn, hvor du kan sætte dit personlige præg. Vælg blandt et bredt udvalg af smukke og komfortable stoffer for at skabe sovesofaen efter dine ønsker.

Sørg for at forkæle dig selv med en behagelig siddekomfort om dagen og en god søvn om natten!

Se alle sovesofaer til hver nat →