Inspiration String Pocket

Inspiration String Hylden

String er en klassiker. String-hylden har fået tildelt guld på Triennalen i Milano, været udstillet på H55 i Helsingborg og har været med til at forme Swedish Design-retningen. Det er ikke svært at forstå hvorfor; String har det hele! Design. Fleksibilitet. Mangfoldighed. Sortimentet er stadig lige så populært som for over tres år siden, da Nils Strinning tegnede den første String-hylde.

Hos os på Tibergs Møbler finder du alt, hvad du behøver for at indrette med det klassiske sortiment af String. Find inspiration og udforsk det velassorterede udvalg af String.

Inspiration til hjemmets alle rum

String har opnået sin klassiske status takket være dens mangfoldighed. Du kan placere en Stringreol hvor som helst, du har brug for opbevaring. Der er en Stringreol til entréen, badeværelset eller kontoret. Du kan vælge mellem en reol, der hænger på væggen, står på gulvet eller et system af reoler. Stringreolen kan endda placeres udendørs. Vi har samlet inspiration til, hvordan du indretter de forskellige rum i hjemmet med String. Lad dig inspirere af billederne, løsningerne og forslagene.

Inspiration String – Køkken

Lad dig inspirere af muligheden for med Stringreolen at skabe praktiske opbevaringsløsninger i dit køkken. Der er masser af plads til opbevaring af redskaber på Stringreolen. De smarte tilbehør til bestik, knive og glas gør det nemt at tilgå opbevaring - så du kan fokusere på madlavning.
 

Inspiration String – Kontor

String Works giver dig mulighed for frit at kombinere et kontor med effektive arbejdsområder og smarte opbevaringsløsninger. Med opbevaringssystemet fra String kan du skabe en skrivebordskombination, der både sætter et stilfuldt præg på hjemmet og gør selve arbejdet meget sjovere. Vælg og vrage i det brede sortiment for at skabe en personlig Stringreol tilpasset dit hjem og dine behov.

Inspiration String – Stue

Strings fleksible reolsystem er den perfekte opbevaringsløsning til stuen. Med String kan du skabe en generøs bogreol fra gulv til loft, et mediamøbel, indramme dit tv eller kombinere din egen kombination. Fordelen ved String er, at du kan ændre, udbygge og supplere din reol bagefter. Med String udnytter du de områder i stuen, som er svære at møblere eller ikke udnyttet. En designklassiker som String vil altid være anvendelig og er lige så populær i dag som da den blev designet i 1949.

Inspiration String – Soveværelse

Du kan skabe designløsninger til opbevaring i soveværelset med String. Stringreolen er lige så tidløs som den er funktionel. Den er altid anvendelig – som en reol til bøger, som natbord eller som en garderobeløsning. Lad dig inspirere af de forskellige designløsninger til at indrette soveværelset med.
 

Inspiration String – Entré

Der er kun en chance for at gøre et første indtryk – så lad String skabe et godt første indtryk i dit hjem. String gør det muligt med funktionel opbevaring i entréen. Du kan opbevare dine overtøj på stænger, bøjler eller kroge, som du fastgør på Stringreolen. Hvorfor ikke tilføje tilbehør til opbevaring af accessories eller en hylde til sko? Der er uendelige muligheder for opbevaring med String.
 

Inspiration String udendørs

Inspiration String – Udendørs

String er rykket udendørs. String Outdoor er et sortiment af funktionel opbevaring til udendørs brug. String Outdoor er fremstillet af holdbart stål, som tåler det barske skandinaviske klima. Du kan bruge String Outdoor til opbevaring af haveredskaber, grilltilbehør eller potter. Lad dig inspirere af String Outdoor!
 

Inspiration String – Børneværelse

String tilbyder funktionelle opbevaringsløsninger også for de mindste i familien. Stringreolen kan følge dit barn gennem alderstrinene. Det er nemt at tilføje en hylde, en side eller et tilbehør, i takt med at dit barn vokser. Du kan bruge String til opbevaring – eller som et skrivebord til hobbyarbejde og maleri. Lad dig inspirere af de legende opbevaringsløsninger!
 

Inspiration String – Badeværelse

Badeværelset er husets lunger. Det er et rum til afslapning og harmoni. Du kan skabe et afslappende miljø i dit badeværelse med opbevaring fra String. Lad dig inspirere af de forskellige opbevaringsløsninger – med de praktiske hylder, skuffer og tilbehør.
 

Godt at vide inden indretning med String Hylden

Det kan være lidt svært at navigere i landskabet af de produkter og tilbehør, String tilbyder. Derfor har vi samlet en håndfuld nyttige tips til, hvad du bør tænke over, når du skal indrette med en String-hylde.

Forskellen mellem String Pocket og String Hyldesystemet

String Pocket er en mere kompakt model af den klassiske String-hylde. String Pocket er en færdigpakke, der består af to vægmonterede gavle og tre hylder. Pocket-hylden kan udvides i højden og bredden med flere hylder af samme størrelse. String Pocket egner sig bedre til opbevaring af mindre genstande: bøger, dekorationer og planter. Hyldesystemet kan tilpasses. Du kan tilføje eller fjerne dele og tilpasse det efter, hvor meget opbevaringsplads du har brug for.

String Pocket i farven salvie.

Valg af korrekt dybde 

De produkter, String tilbyder, har to forskellige dybder. De er enten 20 eller 30 centimeter dybe, med undtagelse af String Pocket, som har en dybde på 15 centimeter. Det er en fordel at vælge samme dybde for de forskellige komponenter af din String-hylde. Lad os tage et scenarie: Du har besluttet dig for at købe en String-hylde med en dybde på 20 centimeter. Du skal først vælge en gavl med en dybde på 20 centimeter. Derefter skal du vælge hylder med en dybde på 20 centimeter. For at forenkle: Gavl og hylder skal have samme dybde.

Der er produkter fra String, der kun findes i en dybde. Arbejdsbordet er et sådant produkt. Sørg for at kontrollere, at dybden på gavle og andre tilbehør stemmer overens, når du køber din String-hylde.

Valg af korrekt størrelse

Der er ingen rigtige eller forkerte valg, når det kommer til at vælge størrelse. Du kan bruge forskellige længder og bredder, når du opbygger din String-hylde. Fleksibiliteten er en af de store fordele ved String. Dog kan det være nyttigt at vide, at der er flere længder og bredder at vælge imellem. Lad os opdele de forskellige mål.

Vi begynder med det vigtigste. Der er to modeller af gavle: dem der hænger på væggen og dem der står på gulvet. Væggavlene fra String fås i længderne 50 og 75 centimeter. Gulvgavlene fra String fås i længderne 85, 115 og 200 centimeter. Du kan bruge de forskellige modeller og længder, når du opbygger dit system med produkter fra String.

Hylder fås i flere materialer. Ask, eg, valnød, metal... Der er en hel masse at vælge imellem. De fås dog kun i to bredder – 58 og 78 centimeter. Du kan holde dig til én bredde eller kombinere de to bredder. Det er dig, der bestemmer, hvordan din String-hylde skal se ud!

Valg af tilbehør

String tilbyder flere tilbehør til String-hylden som glasholdere, kroge og tøjstænger. Det er vigtigt at vide, at disse normalt kun kan bruges med hylder af metal, da de er perforerede. Det er vigtigt, at du nøje vælger tilbehør, der kan bruges med den hylde, du har valgt at købe. Har du spørgsmål? Vi angiver normalt, hvordan man bruger de forskellige tilbehør i produktbeskrivelsen.

Ting at overveje inden opsætning af String-hylde

Har du købt en String-hylde? Tillykke! Vi forstår, at du er ivrig efter at sætte din String-hylde op – men glem ikke at planlægge, hvor du vil fastgøre den, inden du begynder at bore i væggen. Dette undgår grimme mærker. Vi anbefaler at sætte tape på væggen for at måle og mærke højden. Tag en, to eller tre dage og føl efter, om højden er rigtig. Det er vigtigt at måle, før du fastgør din String-hylde på væggen, især hvis du placerer den over en siddeplads. Tænk på, at der skal være plads mellem hovedet og String-hylden for at undgå at slå hovedet.

String system i valnød med hvide ender.

Ting at overveje ved indretning og styling af String-hylde

String er en funktionel løsning til opbevaring, men det fungerer også godt til at vise dekorationer og pyntegenstande. Det er ikke nemt at skabe stilfuld indretning på en String-hylde. Det kræver en vis finesse for at opnå en indretning, der ikke ser stiv ud.

Det er vigtigt at sikre, at der er balance mellem farve og form. Ellers kan indretningen virke rodet i stedet for harmonisk. Sørg for, at genstande med farve, længde eller bredde ikke samles på den ene side af String-hylden. Genstandene skal være spredt ud for at skabe en indbydende atmosfære. Det er en fordel at lade der være plads mellem de stilleben, du skaber, for at undgå, at det virker overvældende.

Elegance er vigtig, men lad os ikke glemme funktionaliteten. Det er vigtigt, at indretningen er elegant, men det er lige så vigtigt, at den fungerer på en String-hylde. Du bør overveje, om de genstande, du vil placere på din String-hylde, passer til formålet. Hvis du planlægger at bruge String-hylden til opbevaring af bøger, skal du sikre dig, at bøgerne ikke er for høje til at passe mellem to hylder. Dette problem kan nemt løses ved at lave en stak af bøger i stedet. Stilfuldt og funktionelt på samme tid!

Der er masser af lysestager, lysholdere og lysestager, der kan være smukke tilføjelser til String-hylden - når de er slukket. Vi anbefaler ikke at have tændte lys på String-hylden, da det kan forårsage brandskader.

Der er mange tip, tricks og troldekonster at nævne, når det kommer til, hvordan man kan indrette String-hylden. Det vigtigste er, at indretningen repræsenterer dig og dit hjem. Du skal ikke være bange for at eksperimentere. Tilføj, fjern og ændre detaljer for at skabe en String-hylde, der passer til dig og dit hjem.

 

Lad dig inspirere og byg din egen String

Hos os på Tibergs Møbler har du mulighed for at tegne og bygge din egen String-hylde. Med tegneværktøjet Build Your Own kan du prøve dig frem, indtil du finder din kombination. Kun din fantasi sætter grænserne!

Det tager ikke mere end et par minutter at tegne din String-hylde. Det er lige så let at trække de dele ind, du ønsker i din kombination, som det er at trække de dele ud, du ikke ønsker i din kombination. Træk ind og ud så mange dele, som du ønsker. Du kan ændre farve, materiale og størrelse på de forskellige dele. Træk ind, træk ud og eksperimenter, indtil du er tilfreds. Færdig? Læg det i indkøbskurven!

Stringhylder i beige og hvid i en afklebet stue.

Suppler din String-hylde med stilfuldt tilbehør

String tilbyder en serie af tilbehør, String+. Serien omfatter funktionelt tilbehør, der kan supplere din String-hylde. Tilbehøret fås i flere farver, former og materialer – for at passe til din String-hylde.

String Organizer er en skuffe til opbevaring af små ting. Den egner sig lige godt til opbevaring af penne som til opbevaring af bestik. Den fås i flere farver. Du kan vælge en farve, der smelter ind eller skiller sig ud i din String-hylde. Hvorfor ikke vælge flere farver?

Stængerne egner sig lige godt til opbevaring af tøj som til opbevaring af hængende redskaber. De fås i flere bredder: 24, 53 og 72 centimeter. Stængerne øger funktionaliteten af din String-hylde og giver mulighed for kreative løsninger til opbevaring – i køkkenet, gangen og badeværelset.

Der er flere muligheder med String-tilbehør. Hos os på Tibergs Møbler kan du udforske det brede udvalg af tilbehør fra String.