Tilbud på senge fra Hilding

Filter
Sortere

Sommerudsalg 2024

25% rabat på senge fra Hilding.

Oplev prisvenlige senge, der passer perfekt til hele familien. Hos Hilding finder du senge, der garanterer en god nats søvn for alle. Et fremragende valg for alle, der ønsker en sund og allergivenlig soveplads.

Kampagnen gælder senge fra Hilding til ordinære priser. t.o.m. 12 august 2024. Kampagnen gælder ikke ben eller sengegavle.

Aktuelle kampagner og tilbud på Hilding

Hilding tilbyder prisvenlige senge, sengegavle, topmadrasser og sengben. Vi mener, at din seng skal være mere end bare et sted at sove. Den skal være et trygt og sundt miljø, hvor du kan slappe af og komme dig. Med vores senge kan du være sikker på, at du træffer et valg, der tager hensyn til både din komfort og din sundhed. Alle senge er udstyret med aftageligt og vaskbart økologisk betræk, så du nemt kan holde det rent og friskt.

Hildings senge er fremstillet i Sverige og anbefales af Asthma Allergy Nordic. De er lavet af økotekstil og svensk FSC-mærket træ.

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af kampagnepriser på senge eller andre gode tilbud.

Miljomarkning-hilding-sangar.svg.svg

Sommerudsalg 2024

Op til 20% rabat på møbler & interiør!


Velkommen til at handle sofaer, senge, tæpper, spiseborde med mere på kampagne hos os på Tibergs Møbler. Hvad venter du på? Grib chancen og gør et kup på møbler, interiør og belysning til nedsatte priser.

*Kampagnen gælder de normale priser indtil 21 juli 2024. Gælder ikke Rowico, String Furniture, Relief, Le Klint, Grythyttan og Stolab.